Auto leasen?

Vergelijk alle private lease aanbiedingen

Sluiten

1 auto's gevonden

Aanbod filteren

Citroën C1

citroen c1 private lease

Vanaf €184 p/mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Fiat 500

fiat 500 private lease

Vanaf €245 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Fiat Panda

fiat panda private lease

Vanaf €188 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto

Hyundai i10

hyundai i10 private lease

Vanaf €199 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA Picanto

kia picanto private lease

Vanaf €199 p/mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Nissan Micra

nissan micra private lease

Vanaf €239 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf €180 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto

Peugeot 108

peugeot 108 private lease

Vanaf €189 p/mnd

9aanbieders

Bekijk auto

Renault Twingo

renault twingo private lease

Vanaf €244 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ibiza

seat ibiza private lease

Vanaf €249 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf €229 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Suzuki Celerio

suzuki celerio private lease

Vanaf €218 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto

Suzuki Ignis

susuki ignis private lease

Vanaf €244 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Toyota Aygo

toyota aygo private lease

Vanaf €204 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Up

volkswagen up private lease

Vanaf €194 p/mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Nieuwe auto leasen

Een auto leasen is een dure aangelegenheid. Ook in het privésegment kunnen maandlasten oplopen tot ruim €900, daar kan je toch een knappe woning van huren. Het is daarom des te belangrijker om een gefundeerde keuze te maken. Voor welke auto je kiest en vooral met welke aanbieder je een overeenkomst aangaat heeft flinke invloed op de maandprijs. Wij begeleiden je bij deze zoektocht en hebben hierbij één missie voor ogen: het de consument zo eenvoudig mogelijk maken om private lease partijen met elkaar te vergelijken. Zo vallen er flinke bedragen te besparen!

Hoe het werkt

We doen dit door de grootste leasemaatschappijen in de markt tegen elkaar af te zetten. We maken inzichtelijk welke auto’s je kan leasen bij welke aanbieder. Vervolgens zoeken we naar een stuk overlap in aanbod. Welke auto wordt aangeboden bij meerdere partijen? Zo is bijvoorbeeld de Ford Focus verkrijgbaar bij 11 aanbieders. Selecteer de gewenste auto en zie in één oogopslag waar je de beste deal kan scoren. We zetten alle prijzen en voorwaarden op rij. Dan baseer je jouw keuze niet enkel op de platte prijs, je krijgt direct inzicht in additioneel geboden voorwaarden. Zo betaal je bij de ene partij bijvoorbeeld een borg op voorhand. Bij de ander betaal je extra voor verzekeringen. Dit soort zaken hebben indirect invloed op de maandprijs. Kortom: ga beslagen ten ijs door te vergelijken!

Over het aanbod

De gemiddelde (grote) leasemaatschappij biedt rond de 25 leaseauto’s aan. De keuze is lang niet zo uitgebreid als in het zakelijke segment. Toch zien we dat het aanbod bij verschillende aanbieders redelijk uiteen loopt. Ook het vinden van de ideale leaseauto maken we eenvoudig. Je hoeft niet langer eindeloos websites te bezoeken van alle leasemaatschappijen in de markt. Op onze website vind je meer dan 100 leaseauto’s, zo krijg je direct een goed beeld van de opties op dat gebied. Door de filters aan de linkerzijde te gebruiken kan je het aanbod auto’s terugbrengen naar een relevante selectie op basis van jouw wensen.

Over ons

Gebruik maken van deze website kost jouw als gebruiker niets, het kan je enkel een behoorlijke besparing opleveren. Met een groot deel van de aanbieders op deze site hebben wij zelf geen overeenkomst gesloten en zodoende ook geen financieel gewin. Dat doen we om een zo eerlijk mogelijk beeld te schetsen van de mogelijkheden in de markt. Dit alles om te verzekeren dat jij uiteindelijk tevreden bent met je leaseauto en het bijbehorende contract. Goed om te vermelden; bijna alle aanbieders op onze website zijn voorzien van het Keurmerk voor Private Lease. Dit geeft jou als leaser bepaalde zekerheden. Lees hier meer over het Keurmerk.