Auto leasen als particulier?

Vergelijk eenvoudig alle private lease aanbiedingen
Aanbod filteren
Sluiten Actie auto's

1 auto's gevonden

Aanbod filteren

Volkswagen Polo

volkswagen polo private lease

Vanaf €375 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Taigo

Actie!
volkswagen taigo private lease

Vanaf €454 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen ID.3

volkswagen id3 private lease

Vanaf €620 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Golf

volkswagen golf private lease

Vanaf €539 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen ID.4

volkswagen id4 private lease

Vanaf €595 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Cross

volkswagen t-cross private lease

Vanaf €465 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen ID.5

volkswagen id5 private lease

Vanaf €689 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Roc

volkswagen t-roc private lease

Vanaf €509 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Tiguan

volkswagen tiguan private lease

Vanaf €639 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Passat

volkswagen passat private lease

Vanaf €815 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Up

volkswagen up private lease

Vanaf €346 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Volkswagen e-Golf

volkswagen e-golf private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen e-Up

volkswagen e-up private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Touran

volkswagen touran private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Nieuwe auto leasen

Een auto leasen is een dure aangelegenheid. Ook in het privésegment kunnen maandlasten oplopen tot ruim €900, daar kan je toch een knappe woning van huren. Het is daarom des te belangrijker om een gefundeerde keuze te maken. Voor welke auto je kiest en vooral met welke aanbieder je een overeenkomst aangaat heeft flinke invloed op de maandprijs. Wij begeleiden je bij deze zoektocht en hebben hierbij één missie voor ogen: het de consument zo eenvoudig mogelijk maken om private lease partijen met elkaar te vergelijken. Zo vallen er flinke bedragen te besparen!

Hoe het werkt

We doen dit door de grootste leasemaatschappijen in de markt tegen elkaar af te zetten. We maken inzichtelijk welke auto’s je kan leasen bij welke aanbieder. Vervolgens zoeken we naar een stuk overlap in aanbod. Welke auto wordt aangeboden bij meerdere partijen? Zo is bijvoorbeeld de KIA Picanto verkrijgbaar bij zeven aanbieders. Selecteer de gewenste auto en zie in één oogopslag waar je de beste deal kan scoren. We zetten alle prijzen en voorwaarden op rij. Dan baseer je jouw keuze niet enkel op de platte prijs, je krijgt direct inzicht in additioneel geboden voorwaarden. Zo betaal je bij de ene partij bijvoorbeeld een borg op voorhand. Bij de ander betaal je extra voor verzekeringen. Dit soort zaken hebben indirect invloed op de maandprijs. Kortom: ga beslagen ten ijs door te vergelijken!

Over het aanbod

De gemiddelde (grote) leasemaatschappij biedt rond de 25 leaseauto’s aan. De keuze is lang niet zo uitgebreid als in het zakelijke segment. Toch zien we dat het aanbod bij verschillende aanbieders redelijk uiteen loopt. Ook het vinden van de ideale leaseauto maken we eenvoudig. Je hoeft niet langer eindeloos websites te bezoeken van alle leasemaatschappijen in de markt. Op onze website vind je meer dan 200 leaseauto’s, zo krijg je direct een goed beeld van de opties op dat gebied. Door de filters aan de linkerzijde te gebruiken kan je het aanbod auto’s terugbrengen naar een relevante selectie op basis van jouw wensen.

Over ons

Gebruik maken van deze website kost jouw als gebruiker niets, het kan je enkel een behoorlijke besparing opleveren. Met een groot deel van de aanbieders op deze site hebben wij zelf geen overeenkomst gesloten en zodoende ook geen financieel gewin. Dat doen we om een zo eerlijk mogelijk beeld te schetsen van de mogelijkheden in de markt. Dit alles om te verzekeren dat jij uiteindelijk tevreden bent met je leaseauto en het bijbehorende contract. Goed om te vermelden; bijna alle aanbieders op onze website zijn voorzien van het Keurmerk voor Private Lease. Dit geeft jou als leaser bepaalde zekerheden. Lees hier meer over het Keurmerk.