Alfa Romeo Mito Private Lease

Deze klassieke stadsauto van Italiaanse makelij is inmiddels ook privé te leasen. De MiTo is klein, licht en wendbaar. De 0.9 liter benzinemotor is dan ook meer dan voldoende om deze bolide rap in beweging te krijgen. Hierdoor is de MiTo extreem zuinig en dat scheelt in de portemonnee. Tevens is...


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Opel Astra

opel astra private lease

Vanaf €360 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf €314 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

MINI One

mini one private lease

Vanaf €315 p/mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Ford Focus

ford focus private lease

Vanaf €335 p/mnd

9aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken
Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Door langer te leasen daalt het tarief, net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Ook als je minder KMs rijdt betaal je minder.

Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs. Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM's. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw Alfa Romeo MiTo. Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij kan je maximaal leasen voor 48 maanden, bij de ander 72. Tevens tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Alfa Romeo MiTo leasen
Kortom: neem alle voorwaarden goed door en vergelijk grondig. Zo lease je jouw gloednieuwe Alfa Romeo MiTo zo voordelig mogelijk!