Audi A1 Private Lease

Dankzij private lease rijd je in een Audi A1 vanaf €430 per maand, wie had dat gedacht? Deze kleinste telg in de Audi familie is rijk uitgerust. De goed presterende en zuinige TFSI motor van de A1 maakt het mogelijk om sportief én economisch te rijden. Bij onze partner Lease’m zijn verschillende uitvoeringen van de Audi A1 beschikbaar.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Peugeot 2008

peugeot 2008 private lease

Vanaf €359 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Ford Focus

ford focus private lease

Vanaf €319 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Audi A3

audi a3 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Naast de gekozen auto zijn twee elementen van invloed op het maandbedrag: de looptijd en de kilometrage.

Je kan dit vergelijken met een telefoonabonnement. Weinig bellen (rijden) is goedkoop. Een langere looptijd drukt de leaseprijs. In ons overzicht tonen we altijd de ‘vanaf-prijs’. Dat houdt dus in: de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Houd hier rekening mee bij het leasen van jouw Audi A1. Bij private lease partij A is het minimum aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij partij B is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer. Dat beïnvloed de prijs.

Houd bij het vergelijken ook rekening met de invloed van het eigen risico. De regeling omtrent WA -en cascodekking heeft weerslag op de prijs.

Jouw Audi A1 leasen

Jouw Audi A1 leasen kan zo voordelig mogelijk als je deze stappen volgt. Vergelijk per private lease aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden en profiteer! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s