Audi A3 Private Lease

Vergelijk bij 2leasemaatschappijen

Lease al vanaf €546 per maand!

Vergelijk alle aanbieders en bespaar
De A3 is een gewilde bolide, ook als private lease edition. Deze Audi oogt verfrissend en vlot dankzij strakke designkenmerken. De dynamische daklijn bevestigd zijn sportieve karakter. De A3 is ruim, zuinig en voorzien van zowel benodigde als luxueuze functionaliteiten. Uitvoeringen vergelijken Op ...

Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd
KM per jaar
Maandbedrag

Model / uitvoering

1.0 TFSI sportback
Nieuwprijs €28.810

Eigen risico

Casco €450
WA €450

Maanden

48

KM per jaar

10.000

Model / uitvoering

1.5 TFSI Cabrio automaat
Nieuwprijs €41.400

Eigen risico

Casco €225
WA €225

Maanden

48

KM per jaar

10.000

Voorwaarden vergelijken
De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en het aantal kilometers. Een contract aangaan voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers. In ons overzicht gaan we altijd uit van de langste looptijd en de laagste kilometrage per aanbieder. We tonen dus de altijd de meest gunstige leaseprijs.

De grootste kilometerbundel is niet bij elke leasemaatschappij hetzelfde. Soms begint dit bij 48 maanden en soms bij 60. Dit heeft invloed op de vanafprijs. Ook in het geval van deze Audi A3 treed dit effect nu niet op. Maar dat kan in de toekomst veranderen. Ons advies: bezoek de website van beide leasemaatschappijen en selecteer de gewenste looptijd. Dan maak je gegarandeerd een 1-op-1 vergelijking.

Daarnaast heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Audi A3 privé leasen
Samenvattend: kijk naar de uitvoeringen waar mogelijk, vergelijk de voorwaarden per private lease aanbieder en lease jouw nieuwe Audi A3 zo voordelig mogelijk!

Vergelijkbare auto’s

Dacia Duster

Dacia Duster

Vanaf €359 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf €299 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf €559 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto