Audi A3 Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €550 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

De A3 is een gewilde bolide, ook als private lease edition. Deze Audi oogt verfrissend en vlot dankzij strakke designkenmerken. De dynamische daklijn bevestigd zijn sportieve karakter. De A3 is ruim, zuinig en voorzien van zowel benodigde als luxueuze functionaliteiten. Op het moment zijn er mooie leasedeals te scoren, je rijdt al in deze A3 vanaf €550 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Audi A3

Uitvoering

30 TFSI pro line 85 kW

Eigen risico

Casco €450
WA €450

Looptijd

48 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 32.600

Voorwaarden vergelijken

De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en het aantal kilometers. Een contract aangaan voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers. In ons overzicht gaan we altijd uit van de langste looptijd en de laagste kilometrage per aanbieder.

De grootste kilometerbundel is niet bij elke leasemaatschappij hetzelfde. Soms begint dit bij 48 maanden en soms bij 60. Dit heeft invloed op de vanafprijs. Ook in het geval van deze Audi A3 treed dit effect nu niet op. Maar dat kan in de toekomst veranderen. Ons advies: bezoek de website van beide leasemaatschappijen en selecteer de gewenste looptijd. Dan maak je gegarandeerd een 1-op-1 vergelijking.

Daarnaast heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Audi A3 privé leasen

Samenvattend: kijk naar de uitvoeringen waar mogelijk, vergelijk de voorwaarden per private lease aanbieder en lease jouw nieuwe Audi A3 zo voordelig mogelijk!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Dacia Duster

dacia duster private lease

Vanaf €360 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf €314 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €430 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf €549 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto