Audi Q2 Private Lease

Deze Audi kan worden omschreven als een compacte crossover, ideaal voor rijden in de stad. De Q2 is prachtig vormgegeven, het dynamische lijnenspel in combinatie met de kenmerkende koplampen geven de auto bijna een agressief voorkomen. Met dit gewaagde uiterlijk heeft de Q2 een befaamde prijs in de wacht gesleept, de German Design Award.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

SEAT Ateca

seat ateca private lease

Vanaf €545 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Opel Grandland

opel grandland private lease

Vanaf €399 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Audi A3

audi a3 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €365 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en kilometrage. Langer leasen is gunstig voor de leasemaatschappij en ook voor de leaseprijs. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers. We gaan in ons overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Let hier goed op bij het leasen van jouw Audi Q2. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf 5 jaar, bij partij Y is dat 2 jaar.

Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per private lease partij inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden.

Jouw Audi Q2 leasen

Volg deze stappen en verzeker jezelf van de beste private lease deal van dit moment. Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden en lease jouw Audi Q2 voordelig!
Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s