Audi Q2 Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €559 per maand!

Vergelijk alle aanbieders en bespaar
Deze Audi kan worden omschreven als een compacte SUV, ideaal voor rijden in de stad. De Q2 is prachtig vormgegeven, het dynamische lijnenspel in combinatie met de kenmerkende koplampen geven de auto bijna een agressief voorkomen. Met dit gewaagde uiterlijk heeft de Q2 een befaamde prijs in de wacht ...

Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd
KM per jaar
Maandbedrag

Model / uitvoering

1.0 TFSI design
Nieuwprijs €31.210

Eigen risico

Casco €450
WA €450

Maanden

48

KM per jaar

10.000

Voorwaarden vergelijken
De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en kilometrage. Langer leasen is gunstig voor de leasemaatschappij en ook voor de leaseprijs. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers. We gaan in ons overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Let hier goed op bij het leasen van jouw Audi Q2. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf 5 jaar, bij partij Y is dat 2 jaar. Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per private lease partij inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden.

Jouw Audi Q2 leasen
Volg deze stappen en verzeker jezelf van de beste private lease deal van dit moment. Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden en lease jouw Audi Q2 voordelig!

Vergelijkbare auto’s

SEAT Ateca

seat ateca private lease

Vanaf €439 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Grandland

opel grandland private lease

Vanaf €399 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €496 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto