BMW i3 Private Lease

De BMW i3 is één van de populairste volledig elektrische auto’s in het private lease segment. Hier hangt een prijskaartje aan maar dit kan je compenseren met lage ‘brandstofkosten’. Het is qua design nou niet echt een robuuste BMW maar de kenmerkende niertjes aan de voorkant maken toch duidelijk dat er een propeller op de kap staat. Lease de BMW i3 vanaf €531 per maand!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Nissan Leaf

Actie!
nissan leaf private lease

Vanaf €409 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

BMW 4-serie

bmw 4-serie private lease

Vanaf €960 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

BMW 3-serie

bmw 3-serie private lease

Vanaf €735 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €709 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het vinden van de beste private lease aanbieding houdt ook verband met contractuele voorwaarden. Zodra je de ideale BMW i3 hebt gevonden, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Op deze manier krijg je goed inzicht in de juridische en operationele bepalingen in de leaseovereenkomst. Denk hierbij aan componenten als: het verrekenen van meer of minder gereden kilometers, het leveren van een eventuele voorloopauto en pechhulp.

Bij sommige leasemaatschappijen dien je extra te betalen voor dit soort zaken, bij andere is het bij het maandbedrag inbegrepen. Kijk vooral goed naar de looptijd van het contract en de bijbehorende kilometerbundel. Mag je voor het overeengekomen tarief bijvoorbeeld 5.000 of 12.000 kilometer per jaar rijden in jouw i3? Voor volledig inzicht in de voorwaarden raadpleeg je onze private lease checklist.

Jouw BMW i3 leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten, kan je eenvoudig alle aanbiedingen vergelijken. Zo lease je de BMW i3 zo voordelig mogelijk! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige private lease aanbod.