BMW i3 Private Lease

De BMW i3 is één van de populairste volledig elektrische auto’s in het private lease segment. Hier hangt een prijskaartje aan maar dit kan je compenseren met lage ‘brandstofkosten’. Het is qua design nou niet echt een robuuste BMW maar de kenmerkende niertjes aan de voorkant maken toch duidelijk dat er een propeller op de kap staat. Lease de BMW i3 vanaf €531 per maand!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Nissan Leaf

nissan leaf private lease

Vanaf €399 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €659 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

BMW 4-serie

bmw 4-serie private lease

Vanaf €952 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

BMW X2

bmw x2 private lease

Vanaf €751 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De looptijd en de door jou gewenste kilometrage zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag. Voor een langere periode meer kilometers rijden heeft invloed de restwaarde van de auto en zodoende ook op de leaseprijs.

We gaan in ons prijsoverzicht altijd uit van de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Zo vergelijken we dus per private lease partner de laagst mogelijke tarieven. Dit is erg belangrijk bij het leasen van jouw BMW i3. Zo kan bijvoorbeeld het minimum aantal kilometers sterk uiteen lopen onder private lease aanbieders. Dit heeft altijd invloed op de maandlasten.

Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw BMW i3 leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten, kan je eenvoudig alle private lease aanbieders vergelijken. Zo lease je de BMW i3 zo voordelig mogelijk! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s