Citroën C1 Private Lease

De Citroën C1 is een stadsauto pur sang. Compact, wendbaar en optimaal uitgerust voor gewaagde manoeuvres in het stadshart. De C1 is in een zeer korte tijd één van de meest populaire auto’s van dit moment geworden. Dankzij private lease kan je rijden in deze bolide voor een zeer schappelijk maandbedrag. Momenteel lease je een nieuwe Citroën C1 vanaf €273 per maand.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Suzuki Celerio

suzuki celerio private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Mitsubishi Space star

mitsubishi space star private lease

Vanaf €283 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Citroën C5 Aircross

citroën c5 aircross private lease

Vanaf €601 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Citroën C3

Actie!
citroen c3 private lease

Vanaf €339 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Al onze private lease partners zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Keurmerk Private Lease‘. Houders van dit keurmerk bieden een gunstige set aan basisvoorwaarden zodat potentiële klanten met een gerust hart een krabbel kunnen zetten onder een leasecontract. Zo heb je als leaser altijd 14 dagen bedenktijd, zelfs na het ondertekenen van een overeenkomst. Ook word je beschermd tegen te hoge lasten en krijg je juridische bijstand in het geval van een geschil.

Dit betekent echter niet dat de voorwaarden overal exact hetzelfde zijn, er zijn nog steeds verschillen. Zo is pechhulp (in het buitenland) bij de ene aanbieder bij de prijs inbegrepen en bij de ander niet. Dat geldt ook voor zaken als: een uitgebreide verzekeringsdekking, levering aan huis en een jaarlijkse bandenwissel. Kortom: let bij het uitzoeken van jouw Citroën C1 niet alleen op het leasetarief, kijk ook goed naar de kleine lettertjes en vergelijk verstandig!

Jouw Citroën C1 leasen

Vergelijk het aanbod van alle private lease partijen op voorwaarden én prijs. Zo rijd je voordeliger in jouw nieuwe Citroën C1!

Bekijk alle auto’s