Citroën C4 Cactus Private Lease

Deze opvallende en geruchtmakende Citroën valt goed in de smaak bij jong en oud. De kenmerkende airbumps op de portieren doen een frisse wind waaien in de designwereld. En dat klinkt ook lekker comfortabel, airbumps. In lijn hiervan is de C4 Cactus voorzien van ‘advanced comfort seats’. Inderdaad, deze stoelen zitten enorm lekker en verhogen het rijcomfort. Dankzij de verhoogde zit houd je goed overzicht op de weg.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €399 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €429 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Citroën C3 Aircross

citroen c3 aircross private lease

Vanaf €419 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Citroën C3

Actie!
citroen c3 private lease

Vanaf €316 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Vergelijken begint altijd bij het gekozen aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. Een contract sluiten voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers.

Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd.

Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw Citroën C4 Cactus. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Ook maken we per private lease aanbieder inzichtelijk wat de regeling is omtrent het eigen risico. Prijzen lopen hieromtrent uiteen.

Jouw Citroën C4 Cactus leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kijk naar de uitvoeringen en voorwaarden per aanbieder en lease jouw Citroën C4 Cactus voordelig! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s