Citroën C4 Cactus Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €430 per maand!

Bekijk de aanbieding

Deze opvallende en geruchtmakende Citroën valt goed in de smaak bij jong en oud. De kenmerkende airbumps op de portieren doen een frisse wind waaien in de designwereld. En dat klinkt ook lekker comfortabel, airbumps. In lijn hiervan is de C4 Cactus voorzien van ‘advanced comfort seats’. Inderdaad, deze stoelen zitten enorm lekker en verhogen het rijcomfort. Dankzij de verhoogde zit houd je goed overzicht op de weg.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Citroën C4 Cactus

Uitvoering

1.2 C-series 81 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 23.300

Voorwaarden vergelijken

Vergelijken begint altijd bij het gekozen aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. Een contract sluiten voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers.

Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd.

Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw Citroën C4 Cactus. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Ook maken we per private lease aanbieder inzichtelijk wat de regeling is omtrent het eigen risico. Prijzen lopen hieromtrent uiteen.

Jouw Citroën C4 Cactus leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kijk naar de uitvoeringen en voorwaarden per aanbieder en lease jouw Citroën C4 Cactus voordelig! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 160 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €339 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €339 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

Citroën C1

citroen c1 private lease

Vanaf €199 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Citroën C3

citroen c3 aircross private lease

Vanaf €284 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto