Citroën C4 Cactus Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €395 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Deze opvallende en geruchtmakende Citroën valt goed in de smaak bij jong en oud. De kenmerkende airbumps op de portieren doen een frisse wind waaien in de designwereld. En dat klinkt ook lekker comfortabel, airbumps. In lijn hiervan is de C4 Cactus voorzien van ‘advanced comfort seats’. Inderdaad, deze stoelen zitten enorm lekker en verhogen het rijcomfort. Dankzij de verhoogde zit houd je goed overzicht op de weg.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Citroën C4 Cactus

Uitvoering

1.2 Puretech Feel

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 23.200

Voorwaarden vergelijken

Vergelijken begint altijd bij het gekozen aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. Een contract sluiten voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers.

Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd.

Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw Citroën C4 Cactus. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Ook maken we per private lease aanbieder inzichtelijk wat de regeling is omtrent het eigen risico. Prijzen lopen hieromtrent uiteen.

Jouw Citroën C4 Cactus leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kijk naar de uitvoeringen en voorwaarden per aanbieder en lease jouw Citroën C4 Cactus voordelig! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €319 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Citroën C3

citroen c3 private lease

Vanaf €286 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Citroën C1

citroen c1 private lease

Vanaf €199 /mnd

9aanbieders

Bekijk auto