Cupra Born Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €617 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

De splinternieuwe en volledig elektrische Born is een verfrissende verschijning. Zoals wij inmiddels van het vooruitstrevende Cupra gewend zijn, vinden we zowel aan de binnen- en buitenkant van deze bolide veel unieke features: de kleurstelling, de velgen, het unieke sportstuur en nu al iconische grille zijn zeer onderscheidend en geven het merk een ware handtekening. De Cupra Born is privé te leasen vanaf €617 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Cupra Born

Uitvoering

58 kWh Essential 170 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 37.900

Model

Cupra Born

Uitvoering

58 kWh Essential 170 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €150

Looptijd

24 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 37.900

Voorwaarden vergelijken

Tijdens het uitzoeken van jouw Cupra Born is het van belang om niet alleen te kijken naar het leasetarief. Neem tijdens het vergelijken ook de voorwaarden per private lease aanbieder in acht. Denk hierbij aan zaken als: de looptijd van het contract, het aantal kilometers dat je mag rijden en of je een borg of aanbetaling dient te voldoen. Kijk ook welke componenten wel en niet bij de prijs zijn inbegrepen, zoals: aanvullende verzekeringen, pechhulp in het buitenland, een jaarlijkse bandenwissel en eventueel een volle brandstoftank bij aflevering van de auto.

Het valt ons op dat het leasetarief bij Cupra zelf verreweg het meest aantrekkelijk is. Ook als we kijken naar de bijbehorende voorwaarden komt Cupra goed uit de bus: het maandbedrag is bijvoorbeeld gebaseerd op een kortere looptijd van 48 maanden. Echter, een klein nadeeltje is de hoogte van het eigen risico bij ongevallen, dat is €500 en fors hoger dan bij de concurrent.

Jouw Cupra Born leasen

Samenvattend: vergelijk private lease aanbiedingen niet enkel op prijs. Neem de voorwaarden in acht en lease jouw Cupra Born voordeliger. Kijk je liever nog even verder? Check hier de prijzen van alle modellen.

Vergelijkbare auto’s

Volkswagen ID.3

volkswagen id3 private lease

Vanaf €529 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA EV6

kia ev6 private lease

Vanaf €559 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Nissan Ariya

Actie!
nissan ariya private lease

Vanaf €514 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Cupra Formentor

cupra formentor private lease

Vanaf €834 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto