Cupra Leon Private Lease

De Cupra Leon is de sportieve en ecovriendelijke versie van de welbekende en zeer populaire Leon. In beginsel zijn er twee Cupra’s geproduceerd onder de vlag van SEAT, maar inmiddels is Cupra een op zichzelf staand merk met een heldere missie: het produceren van zuinige, luxe en sportieve bolides. De hybride Cupra Leon is voor private leasers verkrijgbaar als hatchback of ruimere station.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €504 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Honda HR-V

honda hr-v private lease

Vanaf €624 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Cupra Born

cupra born private lease

Vanaf €519 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Cupra Formentor

cupra formentor private lease

Vanaf €689 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Welke Cupra Leon je ook kiest, je wilt natuurlijk altijd een goede leasedeal scoren. Wij raden je aan om tijdens het vergelijken niet alleen op de basistarieven te letten, maar ook op de bijkomende voorwaarden. Private lease gaat altijd gepaard met een leasecontract en niet elke aanbieder hanteert exact dezelfde voorwaarden.

Zo zijn er componenten waar je bij partij A extra voor dient te betalen, terwijl deze bij partij B misschien wel bij de prijs zijn inbegrepen. Denk hierbij aan elementen als: pechhulp in het buitenland, vervangend vervoer bij onderhoud of een jaarlijkse bandenwissel.

Wij zetten in onze vergelijker de belangrijkste en meest prijsbepalende voorwaarden voor je op rij. Kijk met name goed naar de hoogte van het eigen risico en de looptijd van het contract. Bij sommige leasebedrijven is het laagste tarief gebaseerd op een overeenkomst die vier jaar duurt en bij de ander is dat zes jaar. Kort leasen is altijd duurder.

Jouw Cupra Leon leasen

Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per private lease aanbieder. Zo lease jij de Cupra Leon voordelig!