Dacia Lodgy Private Lease

De Dacia Lodgy is niet een vreemde maar wel een unieke eend in de bijt. Het is op dit moment namelijk één van de weinige 7-zitters, een enorm ruime auto dus. Bij het neerklappen van de achterste rij stoelen ontstaat een zee aan bagageruimte. De Lodgy is in het private lease segment verkrijgbaar voor dezelfde prijs als de Duster.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Suzuki Vitara

suzuki vitara privat lease

Vanaf €399 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Mazda 2

mazda 2 private lease

Vanaf €334 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Dacia Sandero

dacia sandero private lease

Vanaf €324 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Dacia Jogger

dacia jogger private lease

Vanaf €409 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Naast de gekozen auto zijn twee componenten van invloed op het maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Meer kilometers rijden staat gelijk aan meer kosten. Een langere looptijd kiezen is weer bevorderlijk voor de leaseprijs. Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd.

Let hier goed op bij het leasen van jouw Dacia Lodgy. Bij bijvoorbeeld Justlease moet je kiezen voor minimaal 12.000 kilometers per jaar, bij Athlon is dat voor private lease 5.000 kilometer.

Tot slot heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. In bovenstaande tabel kan je direct zien welke voorwaarden worden gehanteerd.

Jouw Dacia Lodgy leasen

Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden per private lease aanbieder en profiteer. Zo lease je jouw Dacia Lodgy gegarandeerd voor de beste prijs! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s