Dacia Logan Private Lease

De Dacia Logan is dé voordeligste auto in dit segment, ook als het gaat om de private lease editie. Vanaf €310 per maand rijd je al in deze ruime MCV (stationwagon). Je kan maar liefst 573 liter aan spullen kwijt in de bagageruimte en dat is behoorlijk. Een grotere auto voor een kleinere prijs dus!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Volkswagen T-Roc

volkswagen t-roc private lease

Vanaf €497 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf €509 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Dacia Sandero

dacia sandero private lease

Vanaf €324 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Dacia Jogger

dacia jogger private lease

Vanaf €399 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Bij bijvoorbeeld Xleasy begint de maximale looptijd bij 60 maanden, bij Arval is dat voor private lease 48 maanden. Dat zorgt voor prijsverschil. De leaseprijs zal altijd lager uitvallen als je kiest voor een kortere looptijd. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers.

We tonen enkel de laagst mogelijke maandprijs per aanbieder. We gaan dus uit van de langste looptijd en kleinste kilometerbundel. Dit is erg belangrijk bij het leasen van jouw Dacia Logan. Private lease aanbieders hanteren verschillende pakketten. Bij de een is een looptijd van 60 maanden het maximum, bij de ander 36 maanden.

Daarnaast heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Dacia Logan leasen

Het is niet voor alle auto’s mogelijk om te vergelijken maar voor deze Dacia Logan wel. Doe hier je voordeel mee en scoor de beste private lease deal! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s