DS7 Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €980 per maand!

Bekijk de aanbieding

De DS7 is een imposante SUV met een uniek design. De agressief ogende koplampen en de grote grille trekken direct de aandacht. De achterlichten zijn juist bescheiden en doen futuristisch aan. Aan de binnenzijde vinden we een luxe, indrukwekkend afgewerkt en bekroond interieur. De DS7 is een plugin hybrid, waardoor het verbruik gunstig is en dat is ideaal voor private leasers. Rijd weg in de DS7 vanaf €980 per maand.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

DS7

Uitvoering

1.6 PHEV Opera 165 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 62.900

Voorwaarden vergelijken

De belangrijkste voorwaarden in een contract hebben te maken met de looptijd en de kilometrage. Deze zijn prijsbepalend. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

Om het vergelijken eenvoudig te maken, hanteren we per aanbieder altijd de goedkoopste bundel: weinig KM’s en een lange looptijd. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw DS7. Zo is het laagste tarief bij bepaalde leasemaatschappijen gebaseerd op een periode van zes jaar. Bij de ander is dat vier jaar, dat zorgt voor prijsverschil.

Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. Bij de ene leasemaatschappij betaal je €500 per maand, bij de ander is dat €150.

Jouw DS7 leasen?

Neem alle belangrijke voorwaarden in acht. Vergelijk de uitvoeringen en bijbehorende prijzen en lease jouw DS7 voordeliger! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 190 leaseauto’s bij 27 gerenommeerde leasebedrijven.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Volvo XC60

volvo xc60 private lease

Vanaf €1092 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Mercedes GLA-klasse

mercedes gla-klasse private lease

Vanaf €775 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

SEAT Tarraco

seat tarraco private lease

Vanaf €644 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

DS3

ds3 private lease

Vanaf €469 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto