Fiat Tipo Private Lease

De Tipo is terug van weggeweest! Net als in de jaren 90 tracht Fiat een sterk alternatief voor de Polo en de Fiesta neer te zetten. Destijds werd de Tipo geroemd voor zijn eenvoud, ruimte en de hoge kwaliteit van de afwerking. In de hedendaagse versie blijven deze kernwaarden overeind en hiermee is de Fiat Tipo een echte gezinsauto. Onder de motorkap vinden wij een zuinige Mild Hybrid motor, ideaal voor private leasers.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Dacia Jogger

dacia jogger private lease

Vanaf €409 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Fiat 500

fiat 500e private lease

Vanaf €279 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Fiat 500e

fiat 500e private lease

Vanaf €344 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Fiat 600e

fiat 600 private lease

Vanaf €459 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Na het vinden van de ideale Fiat Tipo is het tijd om te kijken naar de leasetarieven. Houd bij het vergelijken ook rekening met de grote en kleine lettertjes. Private lease gaat altijd gepaard met een overeenkomst (vaak langlopend). Leasemaatschappijen hanteren stuk voor stuk uiteenlopende voorwaarden en deze hebben invloed op de service, rechten en plichten.

Denk hierbij aan regelingen omtrent: vervangend vervoer bij pech, de dekking van de bijbehorende verzekeringen en het verrekenen van meer/minder gereden kilometers.

Verreweg de belangrijkste bepaling heeft te maken met de looptijd van het contract. Sommige private lease aanbieders baseren tarieven op een looptijd van 48 maanden en bij anderen is dat 72 maanden, let hier goed op.

Jouw Fiat Tipo leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kies de ideale aanbieder, vraag vrijblijvend een offerte aan en lease jouw Fiat Tipo voordeliger!