Ford C-Max Private Lease

De C-Max is onlangs uitgeroepen tot MPV van het jaar. Specifiek in de klasse van de vijfzitters, maar dat maakt de prestatie niet minder indrukwekkend. Deze Ford is ruim, praktisch, relatief voordelig en van alle gemakken voorzien. De C-Max is privé te leasen vanaf €399 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Honda Jazz

honda jazz private lease

Vanaf €459 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Ford Kuga

ford kuga private lease

Vanaf €509 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Ford Mustang Mach-E

ford mustang mach-e private lease

Vanaf €649 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Ford Mondeo

ford mondeo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Leasen voor een lange periode heeft een gunstig effect op het maandtarief. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

Om het vergelijken eenvoudig te maken, hanteren we per aanbieder altijd de goedkoopste bundel: weinig KM’s en een lange looptijd. Houd dit in het vizier bij het leasen van jouw Ford C-Max.

Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is de vanaf-prijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000. Ook tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Ford C-Max leasen

Samenvattend: vergelijk private lease aanbiedingen niet enkel op prijs. Neem de voorwaarden in acht en lease jouw Ford C-Max voordeliger. Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 modellen.

Bekijk alle auto’s