Ford Ecosport Private Lease

Deze ruime bolide uit de stal van Ford is een absolute winnaar. In het jaar 2020 is de Ecosport uitgeroepen tot SUV van het jaar. Ook sleept Ford de award voor beste motorblok in de wacht. Naast de prestaties is het uiterlijk van de Ford Ecosport ook onder handen genomen. Het design is meer in lijn getrokken met die van de Kuga en de Edge. Dit geeft deze SUV een robuuster voorkomen, eentje die beter past bij de power onder de motorkap.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Peugeot 5008

peugeot 5008 private lease

Vanaf €619 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €709 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Ford Kuga

ford kuga private lease

Vanaf €494 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Ford Mustang Mach-E

ford mustang mach-e private lease

Vanaf €556 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

We raden je aan om eerst te zoeken naar de Ford Ecosport die voldoet aan jouw wensen. Stap twee is natuurlijk het vergelijken van de leasetarieven, maar neem hierbij ook de voorwaarden in acht. Private lease aanbieders hanteren namelijk uiteenlopende contractuele bepalingen en deze zijn ook van belang.

Denk hierbij aan componenten als: vervangend vervoer bij panne, de kosten van pechhulp (in het buitenland), mogelijke dealerkeuze bij onderhoud en het verrekenen van te veel of te weinig gereden kilometers. Let vooral goed op de aangeboden kilometerbundel; vaak is het laagste maandbedrag gebaseerd op 10.000 kilometers per jaar, maar soms is dat 5.000 of 12.000. Ook hier kunnen significante prijsverschillen uit voortkomen. Hetzelfde geldt voor de looptijd van de overeenkomst.

Jouw Ford Ecosport leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de uitvoeringen, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de Ford Ecosport voordeliger! Toch liever andere leaseauto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 modellen.