Ford Mondeo Private Lease

De meest luxe familiewagen uit de stal van Ford is nu ook verkrijgbaar voor private leasers. De volledig hybride Mondeo ziet er geweldig uit, zit bomvol luxe en is dankzij de slimme hybride aandrijflijn ook nog eens extra zuinig. De Mondeo wordt geprezen dankzij het geboden comfort en is zeer geschikt voor lange ritten. Als leaser kan je kiezen voor een sportieve sedan of de ruimere Mondeo station.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Renault Talisman

renault talisman private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Ford Puma

ford puma private lease

Vanaf €419 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Ford Focus

ford focus private lease

Vanaf €439 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Ford Mustang Mach-E

ford mustang mach-e private lease

Vanaf €556 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Zodra je de ideale Ford Mondeo hebt uitgekozen is het van belang goed te kijken naar de geboden voorwaarden per leasemaatschappij. Prijsbepalend is de gekozen looptijd en kilometerbundel maar ook kleinere bepalingen hebben invloed op het leasetarief.

Krijg je bijvoorbeeld vervangend vervoer bij pech en op welke termijn? En wat als je op dat moment op vakantie bent in het buitenland; bij welke garages kan je terecht?

Dit soort service gerelateerde zaken zijn belangrijk omdat je wilt weten wie er in dergelijke gevallen opdraait voor de kosten; de klant of de leasemaatschappij. Denk hierbij ook aan mogelijke ongevallen waarbij schade ontstaat. Private lease is ‘inclusief reparatie bij brokken’, maar je betaalt altijd een eigen risico. De ene leasemaatschappij zal €150 rekenen (per incident) en de ander €500.

Jouw Ford Mondeo leasen

Vergelijk per aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden, zo lease je de Ford Mondeo voordeliger! Toch liever een ander model? Bekijk hier alle private lease auto’s.