Honda E Private Lease

In de woorden van Honda zelf; “Dit is geen prototype”. Je zou het haast wel denken want deze volledig elektrische Honda E is een aparte verschijning. Hij doet aan als een soort futuristische Golf 1 maar dan met zeer verfijnde features. Wij vinden het een gave auto! De Honda E is privé te leasen vanaf €543 per maand en heeft een actieradius van ongeveer 220 kilometer kilometer.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

BMW i3

bmw i3 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Honda CR-V

honda cr-v private lease

Vanaf €869 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Honda Jazz

honda jazz private lease

Vanaf €509 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Honda Civic

honda civic private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Als leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook kies je zelf de benodigde kilometrage op jaarbasis. Je kan dit vergelijken met een telefoonabonnement. Weinig bellen (rijden) is goedkoop. Een langere looptijd drukt de leaseprijs.

In ons overzicht gaan we altijd uit van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. We tonen dus de laagste leaseprijs. Dit principe heeft enorme invloed op de leasetarieven voor deze Honda E. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf 5 jaar, bij partij Y is dat 2 jaar.

Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Honda E leasen

Je kan dus een hoop besparen door op een correcte manier te vergelijken. Volg waar mogelijk de stappen hierboven, vergelijk alle prijzen en lease jouw Honda E voordeliger! Toch liever andere auto’s bekijken? Check hier de prijzen van ruim 200 modellen.

Bekijk alle auto’s