Hyundai i30 Private Lease

Hyundai noemt dit nieuwe paradepaardje ‘de auto voor iedereen’. Één ding weten wij wel zeker, iedereen zou toch blij zijn met een stoere auto als deze. Het kenmerkende en tijdloze design spreekt boekdelen. Daarbij is de i30 krachtig, zuinig, ruim (zeker als je kiest voor de station variant) en standaard rijk uitgerust.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

SEAT Arona

seat arona private lease

Vanaf €309 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Hyundai i20

hyundai i20 private lease

Vanaf €289 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Hyundai i10

hyundai i10 private lease

Vanaf €259 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Hyundai Kona

hyundai kona private lease

Vanaf €398 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Naast de gekozen auto zijn twee componenten van invloed op het maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Rijd je veel kilometers, dan stijgen de maandlasten. Kiezen voor een kortere looptijd drukt de leaseprijs. We gaan uit van de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Zo vergelijken we altijd de laagst mogelijke prijzen.

Kies je ervoor een Hyundai i30 te leasen, houd hier dan rekening mee. Bij de ene private lease aanbieder is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Houd bij het vergelijken tevens rekening met de invloed van het eigen risico. De regeling omtrent WA -en cascodekking heeft invloed op de prijs.

Jouw Hyundai i30 leasen

Het is soms lastig om leasepartijen 1 op 1 te vergelijken. Maar nu je weet waar je op moet letten is het mogelijk jouw Hyundai i30 voordelig te leasen!
Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Vergelijk hier de prijzen van ruim 150 modellen en bespaar!

Bekijk alle auto’s