Hyundai Ioniq Private Lease

De Hyundai Ioniq is een unieke auto. Het strakke lijnenspel zorgt voor een opvallend en toonaangevend voorkomen. De designers van deze auto zijn niet voor niets bekroond met de prestigieuze Reddot Award. Naast het uiterlijk heeft Hyundai ook oog voor het milieu, de focus ligt sterk op het ontwikkelen van zuinige en groene auto’s. De Ioniq is zodoende verkrijgbaar als full-hybrid of elektrische variant, ook voor privé leasers.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €519 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Hyundai i30

hyundai i30 private lease

Vanaf €429 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Hyundai IONIQ 6

hyundai ioniq 6 private lease

Vanaf €519 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Hyundai IONIQ 5

Actie!
hyundai ioniq 5 private lease

Vanaf €661 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en kilometrage. Meer kilometers rijden staat gelijk aan meer kosten. Een langere looptijd kiezen is weer bevorderlijk voor de leaseprijs.

In onze vergelijking gaan we uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Als je ervoor kiest een Hyundai Ioniq te leasen, let hier dan goed op. Bij bijvoorbeeld Arval is de maximale looptijd 48 maanden, bij Leaseplan is dat voor private lease 48 maanden. Dat zorgt voor prijsverschil.

Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per private lease aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden.

Jouw Hyundai Ioniq leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Hyundai Ioniq! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s