Hyundai KONA Electric Private Lease

De KONA is populair onder private leasers. En hoewel deze elektrische variant aan de prijs lijkt, je krijgt hier enorm veel voor terug. De Hyundai KONA Electric is ruim, 100% elektrisch en de actieradius is behoorlijk; 305 kilometer volgens WLTP normen. Dat is indrukwekkend en zeker voor een ruime crossover als deze. Wat ons betreft is de KONA Electric een topper in zijn klasse!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Voorwaarden vergelijken

Lease je liever voor een korte periode, of heb je geen probleem met een langlopende overeenkomst? De duur van het leasecontract heeft enorme invloed op het te betalen maandbedrag.

Bijvoorbeeld, lease je deze KONA Electric bij ANWB voor 60 maanden; dan betaal je €499 per maand. Kies je echter voor 48 maanden, dan stijgt het maandbedrag maar liefst met €90! Let hier goed op tijden het vergelijken. Niet alle private lease aanbieders bieden hieromtrent dezelfde opties.

Let tijdens het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico, bij de ene aanbieder betaal je €150 per incident en bij de ander €500. Voor de brokkenpiloten onder ons is ook vergelijken op dit prijscomponent de moeite waard.

Jouw Hyundai KONA Electric leasen

Kortom: let goed op de looptijd, de tarieven en de bijkomende voorwaarden. Vergelijk alle private lease aanbiedingen en lease jouw Hyundai KONA Electric voordeliger! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s