Jeep Compass Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €466 per maand!

Bekijk de aanbieding

SUV’s worden ook in ons land populairder, maar Jeep is al decennia lang dominant in dit segment. Een specialist op dit gebied dus. Ook de Compass is een topper uit de stal van Jeep. Eind 2018 is deze auto bekroond met de ‘car of the year award’. Bovendien is de Compass uitgeroepen tot zuinigste SUV van het moment. Dankzij de efficiënte 2.5 liter Tigershark motor rijd je 1 op 17. Niet slecht voor een auto van dit formaat.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Jeep Compass

Uitvoering

1.3T Sport 96 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 31.000

Voorwaarden vergelijken

Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

De getallen die wij opnemen in onze prijstabel zijn altijd gebaseerd op de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. Dit principe is dus prijsbepalend bij het leasen van jouw Jeep Compass.

Maar bepaalde partijen baseren prijzen op een contract van vier jaar en anderen op basis van zes jaar. Dit heeft natuurlijk invloed op het maandbedrag. Ook tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Jeep Compass leasen

Neem alle belangrijke voorwaarden in acht. Vergelijk de uitvoeringen en bijbehorende prijzen en lease jouw Jeep Compass voordeliger! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Mercedes GLA-klasse

mercedes gla-klasse private lease

Vanaf €550 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Ford Ecosport

ford ecosport private lease

Vanaf €349 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ateca

seat ateca private lease

Vanaf €426 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Jeep Renegade

jeep renegade private lease

Vanaf €399 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto