KIA Rio Private Lease

KIA heeft in een rap tempo de harten van Nederlanders veroverd. Bolides van deze fabrikant zijn in het private lease segment erg populair. Ook de KIA Rio is gewild. De auto is compact maar verrassend ruim van binnen. Dankzij de krachtige mild hybride T-GDi motor kan je snel accelereren en toch zuinig rijden. Lease de KIA Rio tijdelijk al vanaf €355 per maand bij Justlease!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

KIA Picanto

Actie!
kia picanto private lease

Vanaf €249 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

KIA Soul

kia soul private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

KIA Stonic

Actie!
kia stonic private lease

Vanaf €329 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

KIA EV6

kia ev6 private lease

Vanaf €593 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Tijdens het uitzoeken van de ideale KIA Rio kijk je natuurlijk ten eerste naar de leasetarieven per aanbieder. Let echter ook goed op de geboden voorwaarden van de leasemaatschappijen in kwestie. Denk hierbij aan zaken als: de levertijd van jouw leaseauto, of je dient te betalen voor een jaarlijkse bandenwissel en de verzekeringen die bij de prijs zijn inbegrepen.

Verreweg de belangrijkste bepaling heeft te maken met de duur van het contract en het aantal kilometers dat je mag rijden. Wij tonen in onze vergelijker altijd het laagst mogelijke tarief per private lease aanbieder. Dat bedrag is gebaseerd op de langste looptijd (meestal 60 maanden) en de kleinste kilometerbundel (meestal 10.000 km). Er zijn echter ook aanbieders die de bodemprijs baseren op een looptijd van 48 of zelfs 72 maanden dus wees hier scherp op.

Jouw KIA Rio leasen

Samenvattend: kijk goed naar de uitvoeringen en de bijbehorende nieuwprijs. Vergelijk de voorwaarden en lease jouw nieuwe KIA Rio zo voordelig mogelijk. Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 auto’s en bespaar!