KIA Sorento Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €875 per maand!

Bekijk de aanbieding

Hoewel échte SUV’s minder populair zijn in Nederland verwachten wij veel van deze nieuwe KIA. De Sorento staat op een platform dat is ontwikkeld met hybrid technology in het achterhoofd. Hierdoor springt de Sorento efficiënter om met stroom en neemt het batterijpakket minder kostbare ruimte in. De elektromotor is goed voor 51 kilometers WLTP, hiermee ligt het gecombineerde verbruik rond de 1 op 16; indrukwekkend!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

KIA Sorento

Uitvoering

1.6 HEV Comfort 169 kW

Eigen risico

Casco €450
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 48.400

Voorwaarden vergelijken

Nadat je de ideale KIA Sorento hebt uitgezocht, is het tijd om naar de aanbieders in kwestie te kijken. We raden je aan om tijdens het vergelijken verder te kijken dan enkel het getoonde leasetarief. Private lease gaat namelijk altijd gepaard met een leasecontract en de inhoud hiervan verschilt per aanbieder.

Zo is bijvoorbeeld pechhulp in het buitenland inbegrepen bij de ANWB, maar bij andere partijen dien je hiervoor extra te betalen in de vorm van een module. Denk ook aan elementen als: de hoogte van het eigen risico, extra verzekeringen en een eventuele wissel naar winterbanden.

Kijk met name goed naar de looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je mag rijden voor de gestelde leaseprijs. Soms is het laagste tarief gebaseerd op een kilometerbundel van 5.000 en soms is dat 12.000.

Jouw KIA Sorento leasen

Vergelijk private lease aanbiedingen niet enkel op prijs. Neem de voorwaarden in acht en lease jouw KIA Sorento voordeliger.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Hyundai Santa Fe

hyundai santa fe private lease

Vanaf €699 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA EV6

kia ev6 private lease

Vanaf €599 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

KIA Ceed

kia ceed private lease

Vanaf €410 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto