KIA Soul Private Lease

De KIA Soul is een bijzondere verschijning. Het onorthodoxe voorkomen valt niet bij iedereen in de smaak, toch heeft de Soul de prestigieuze Reddot design Award in de wacht mogen slepen. De Soul is een crossover en staat hoog op zijn assen. Instappen is dus comfortabel en je hebt een fantastisch zicht op de weg. Bij Justlease is de KIA Soul nu in de aanbieding, doe hier je voordeel mee!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

KIA Niro

kia e-niro private lease

Vanaf €480 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

KIA e-Niro

kia e-niro private lease

Vanaf €479 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA Picanto

Actie!
kia picanto private lease

Vanaf €249 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het gekozen aantal kilometers en de looptijd van het contract. Minder KM’s rijden staat gelijk aan lagere kosten. Een kortere looptijd kiezen drijft de leaseprijs omhoog.

We gaan in onze overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw KIA Soul.

Private lease aanbieders hanteren verschillende pakketten. Bij de een is een looptijd van 60 maanden het maximum, bij de ander 36 maanden. Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw KIA Soul leasen

Jouw KIA Soul leasen kan zo voordelig mogelijk als je deze stappen volgt. Vergelijk per aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden en profiteer! Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!