KIA Soul Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €469 per maand!

Vergelijk alle aanbieders en bespaar
De KIA Soul is een bijzondere verschijning. Het onorthodoxe voorkomen valt niet bij iedereen in de smaak, toch heeft de Soul de prestigieuze Reddot design Award in de wacht mogen slepen. De Soul is een Crossover en staat hoog op zijn assen. Instappen is dus comfortabel en je hebt een fantastisch ...

Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd
KM per jaar
Maandbedrag

Model / uitvoering

EV Edition
Nieuwprijs €33.495

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Maanden

60

KM per jaar

10.000

Voorwaarden vergelijken
Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het gekozen aantal kilometers en de looptijd van het contract. Minder KM's rijden staat gelijk aan lagere kosten. Een kortere looptijd kiezen drijft de leaseprijs omhoog.

We gaan in onze overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw KIA Soul.

Private lease aanbieders hanteren verschillende pakketten. Bij de een is een looptijd van 60 maanden het maximum, bij de ander 36 maanden. Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw KIA Soul leasen
Jouw KIA Soul leasen kan zo voordelig mogelijk als je deze stappen volgt. Verglijk per aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden en profiteer!

Vergelijkbare auto’s

KIA Niro

kia niro private lease

Vanaf €399 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf €299 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA Sportage

kia sportage private lease

Vanaf €479 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA Cee’d

kia ceed private lease

Vanaf €337 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto