KIA Sportage Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €499 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

De ultieme crossover: dynamisch, veilig en voorzien van de meest moderne technische snufjes. De KIA Sportage is één van de luxere auto’s in ons aanbod. Eerlijk is eerlijk, de welbekende zeven jaar garantie is meer voor de vorm als het gaat om private lease. Onderhoud en reparatie is namelijk bij de prijs inbegrepen.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

KIA Sportage

Uitvoering

1.6 GDi Comfort line

Eigen risico

Casco €295
WA €295

Looptijd

24 maanden

KM per jaar

7.500 KM

Nieuwprijs

€ 33.400

Voorwaarden vergelijken

Private lease prijzen zijn zeer afhankelijk van twee factoren: de kilometrage en de looptijd van het contract. Voor een langer periode meer kilometers rijden heeft invloed op de restwaarde van de auto en hier houden leasemaatschappijen rekening mee.

We tonen enkel de laagst mogelijke maandprijs per aanbieder. We gaan dus uit van de langste looptijd en kleinste kilometerbundel.

Dat is zeer relevant bij het leasen van jouw KIA Sportage. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij Directlease leasen vanaf 5 jaar, bij Yourlease is dat 2 jaar.

Let bij het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw KIA Sportage leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per private lease aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe KIA Sportage! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Volkswagen Tiguan

volkswagen tiguan private lease

Vanaf €545 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA Niro

kia niro private lease

Vanaf €389 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

KIA e-Niro

kia e-niro private lease

Vanaf €599 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

KIA Soul

kia soul private lease

Vanaf €399 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto