Lexus CT 200h Private Lease

Als je denkt aan Lexus, dan denk je aan luxe. En deze luxe is nu ook privé te leasen, vanaf €497 per maand. De hybride CT 200h is de hardloper van Lexus en dat is niet zomaar. Dit model is rijk uitgerust, zuinig en duurzaam. In 2018 werd de CT 200h uitgeroepen tot ’s werelds meest betrouwbare auto.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

BMW 1-serie

bmw 1-serie private lease

Vanaf €529 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Toyota C-HR

toyota c-hr private lease

Vanaf €534 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €519 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Lexus IS 300h

lexus is-300h private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het te betalen maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen looptijd en kilometrage. Let hier goed op. Zo moet je bijvoorbeeld meer betalen als je veel kilometers maakt. Dit heeft immers invloed op de restwaarde van de auto.

Om het vergelijken eenvoudig te maken, hanteren we per aanbieder altijd de goedkoopste bundel: weinig KM’s en een lange looptijd. Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Lexus CT 200h.

Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij kan je maximaal leasen voor 48 maanden, bij de ander 72. Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de leaseprijs. Houd er rekening mee dat het gestelde bedrag wordt gerekend per incident.

Jouw Lexus CT 200h leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de Lexus CT 200h voordelig. Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s