Lexus IS 300h Private Lease

Lexus staat bekend om twee zaken: het produceren van luxe auto’s en om het ontwikkelen van krachtige hybride motoren. De IS 300h loopt op benzine, maar terwijl je rijdt laat de geavanceerde elektromotor vanzelf op. Op de meest gunstige momenten schakelt de auto over op stroom. Zo rijd je superzuinig in deze fraaie sedan.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Tesla Model 3

tesla model 3 private lease

Vanaf €589 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf €853 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

BMW 3-serie

bmw 3-serie private lease

Vanaf €753 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Lexus ES 300h

lexus es 300h private lease

Vanaf €909 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De belangrijkste voorwaarden in een contract hebben te maken met de looptijd en de kilometrage. Deze zijn prijsbepalend. Door langer te leasen daalt het tarief, net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Ook als je minder KMs rijdt betaal je minder.

We baseren de getoonde prijzen op een krappe kilometerbundel en een lange looptijd. Dat is dus per aanbieder het laagste tarief.

Houd dit in het vizier bij het leasen van jouw Lexus IS 300h Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. Bij de ene leasemaatschappij betaal je €500 per maand, bij de ander is dat €150.

Jouw Lexus IS 300h leasen

Kortom: neem alle voorwaarden goed door en vergelijk grondig. Zo lease je jouw gloednieuwe Lexus IS 300h zo voordelig mogelijk! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod en kies uit ruim 200 modellen.

Bekijk alle auto’s