Lexus IS 300h Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €569 per maand!

Bekijk de aanbieding

Lexus staat bekend om twee zaken: het produceren van luxe auto’s en om het ontwikkelen van krachtige hybride motoren. De IS 300h loopt op benzine, maar terwijl je rijdt laat de geavanceerde elektromotor vanzelf op. Op de meest gunstige momenten schakelt de auto over op stroom. Zo rijd je superzuinig in deze fraaie sedan.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Lexus IS 300h

Uitvoering

Business line pro

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 47.100

Voorwaarden vergelijken

De belangrijkste voorwaarden in een contract hebben te maken met de looptijd en de kilometrage. Deze zijn prijsbepalend. Door langer te leasen daalt het tarief, net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Ook als je minder KMs rijdt betaal je minder. We

baseren de getoonde prijzen op een krappe kilometerbundel en een lange looptijd. Dat is dus per aanbieder het laagste tarief.

Houd dit in het vizier bij het leasen van jouw Lexus IS 300h Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. Bij de ene leasemaatschappij betaal je €500 per maand, bij de ander is dat €150.

Jouw Lexus IS 300h leasen

Kortom: neem alle voorwaarden goed door en vergelijk grondig. Zo lease je jouw gloednieuwe Lexus IS 300h zo voordelig mogelijk! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod en kies uit ruim 150 modellen.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Tesla Model 3

tesla model 3 private lease

Vanaf €629 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf €732 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Mercedes C-klasse

mercedes c-klasse private lease

Vanaf €659 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Lexus CT 200h

lexus ct 200h private lease

Vanaf €497 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto