Lexus UX 300e Private Lease

Het private lease aanbod blijft groeien, ook vanuit het topsegment. Dat we deze elektrische Lexus terug zien in de online showrooms van onze partners, is hiervan het bewijs. De UX300e valt te classificeren als een crossover of urban SUV; een auto met een hogere instap dus. Lexus staat voor luxe en daar hangt ook voor leasers een prijskaartje aan; de Lexus UX 300e is verkrijgbaar vanaf €713 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Mazda MX-30

mazda mx-30 private lease

Vanaf €479 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Peugeot e-2008

Actie!
peugeot e-2008 private lease

Vanaf €504 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Lexus CT 200h

lexus ct 200h private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Lexus IS 300h

lexus is-300h private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Minder kilometers rijden staat gelijk aan lagere kosten. Een kortere looptijd kiezen stuwt de leaseprijs omhoog. Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd.

Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Lexus UX 300e. Het kan voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract. Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500.

Jouw Lexus UX 300e leasen

Wij nemen je het gros van het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden van alle private lease aanbieders. Zo lease je de elektrische Lexus UX 300e voordeliger! Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 modellen.

Bekijk alle auto’s