Mazda 3 Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €479 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Mazda staat bekend om het ontwikkelen van zuinige auto’s. Alle nieuwe modellen zijn voorzien van een Skyactiv-G motorblok (energielabel A) waarmee een praktijkverbruik van 1 op 20 kan worden behaald. Naast zuinig is de nieuwe Mazda 3 ook nog eens beeldschoon en voorzien van een rits aan technische hoogstandjes. Als private lease rijd je weg in de nieuwste Mazda 3 vanaf €479 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Mazda 3

Uitvoering

2.0 MHEV Prime-line 90 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 30.100

Model

Mazda 3

Uitvoering

2.0 MHEV Prime-line 90 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 30.100

Voorwaarden vergelijken

De afgelopen periode valt het ons op dat de leasetarieven voor deze Mazda 3 elkaar niet enorm ontlopen. Het ene moment ben je bij Justlease iets goedkoper uit en het andere bij ANWB. Juist dan is het extra relevant om te kijken naar de leasevoorwaarden van de aanbieders. Wij tonen in onze vergelijker altijd de belangrijkste bepalingen; zo valt het op dat het maandbedrag bij ANWB is gebaseerd op 10.000 kilometers per jaar en bij Justlease is dat 12.000.

En neem ook de kleine lettertjes in acht. Hoe zit het bijvoorbeeld met de regelingen omtrent: pech en vervangend vervoer, pech in het buitenland en de verrekening van meer/minder gereden kilometers. Al dit soort zaken hebben invloed op het uiteindelijke leasetarief. Vraag wanneer nodig offertes op bij meerdere private lease aanbieders voor een volledig overzicht aan voorwaarden.

Jouw Mazda 3 leasen

Het is soms lastig om leasepartijen één op één te vergelijken. Maar nu je weet waar je op moet letten is het mogelijk jouw Mazda 3 voordelig te leasen! Shop je liever nog even verder? Bekijk en vergelijk hier het aanbod van alle grote private lease aanbieders.

Vergelijkbare auto’s

Mercedes A-klasse

mercedes a-klasse private lease

Vanaf €534 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Mazda MX-30

mazda mx-30 private lease

Vanaf €469 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Mazda CX-3

mazda cx-3 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Mazda CX-5

mazda cx-5 private lease

Vanaf €589 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto