MG3 Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €329 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Tegen wind en stroom is het kwaad roeien, maar sinds zijn comeback onder Chinese vlag doet MG het erg goed. Waar de concurrentie zwaar inzet op elektrisch aangedreven crossovers en SUV’s, kiest MG ervoor om een hybride hatchback te introduceren. Deze nieuwe MG3 bevind zich echt in ‘a league of it’s own’, mede dankzij de gunstige prijsstelling. Als private leaser rijd je weg in deze HEV vanaf €329 en dat is uniek!


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

MG3

Uitvoering

1.5 HEV Standard 143 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 22.800

Model

MG3

Uitvoering

1.5 HEV Standard 143 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €150

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 22.800

Voorwaarden vergelijken

De modellen van MG zijn in de regel verkrijgbaar bij slechts een aantal leasemaatschappijen. Omdat onze partner Van Mossel hoofdimporteur is van dit merk, ben je voor jouw MG meestal het voordeligst uit bij deze partij. Dat geldt ook voor deze MG3. Toch raden we je aan om niet enkel naar het leasetarief te kijken, maar ook naar de geboden voorwaarden. Deze kúnnen namelijk nog invloed hebben op het uiteindelijke maandbedrag.

Merk in ieder geval op dat de leasetarieven bij Van Mossel gebaseerd zijn op een lange looptijd (72 maanden) en een kilometerbundel van 5.000 km per jaar. Bij andere partijen, zoals Directlease, is de vanafprijs berekend op een kortere looptijd en 12.000 km vrij rijden. Let ook op bepalingen omtrent vervangend vervoer en het eigen risico. Het vinden van de beste leasedeal gaat om het totaalplaatje; zowel het starttarief als de (kosten van) voorwaarden zijn hierbij van belang.

Jouw MG3 leasen

We raden je aan om jouw MG3 te configureren bij meerdere partijen. Kies tijdens dit samenstellen ook jouw ideale set aan services en voorwaarden. Het gaat om het totaalbedrag onderaan de streep.

Vergelijkbare auto’s

Toyota Yaris

Actie!
toyota yaris private lease

Vanaf €355 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

MG4

Actie!
mg4 private lease

Vanaf €349 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

MG Marvel R

mg marvel-r private lease

Vanaf €639 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

MG EHS

mg ehs private lease

Vanaf €499 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto