Mitsubishi ASX Private Lease

De nieuwste ASX is eind 2019 geïntroduceerd in Nederland en is bij tijd en wijlen ook verkrijgbaar voor privé leasers. Eigenlijk is de Mitsubishi ASX het sportievere en iets kleinere broertje van de Outlander, qua design zien wij ook veel overeenkomsten tussen de twee modellen. Private leasers rijden weg in deze ruime crossover vanaf €605 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Audi Q3

audi q3 private lease

Vanaf €722 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Mitsubishi Outlander

mitsubishi outlander private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Mitsubishi Eclipse Cross

mitsubishi eclipse cross private lease

Vanaf €539 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Mitsubishi Space star

mitsubishi space star private lease

Vanaf €287 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Zodra je de ideale Mitsubishi ASX hebt gevonden voor het beste leasetarief is het tijd om de voorwaarden na te lopen. Een leaseauto gaat hand in hand met een lease-overeenkomst en de bepalingen die hierin zijn opgenomen verschillen per leasemaatschappij. Denk hierbij aan zaken als: dealerkeuze voor onderhoud, pechhulp bij ongevallen en de hoogte van het eigen risico.

Verreweg de belangrijkste voorwaarden hebben te maken met de looptijd van het contract en de bijbehorende kilometerbundel. Als privé leaser kan je zelf kiezen hoeveel kilometers je wilt rijden per maand/jaar dus dat biedt vrijheid. Wel is het zo dat leasepartijen uiteenlopende bundels bieden; soms is een maandbedrag gebaseerd op 5.000 km per jaar en soms is dat 12.000 km. Let hier goed op. Wij tonen in onze vergelijker altijd het laagst mogelijke tarief per aanbieder; dat is de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Jouw Mitsubishi ASX leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kies de ideale aanbieder, vraag vrijblijvend een offerte aan en lease jouw Mitsubishi ASX voordeliger. Als privé leaser kan je kiezen uit nog ruim 190 andere modellen. Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s