Nissan Juke Private Lease

Nissan komt weer verrassend uit de hoek met deze controversiële bolide. De Juke is een bijzondere verschijning, dat kunnen we niet ontkennen. Met name de voorzijde van deze SUV is uniek omdat de koplampen zich boven op de motorkap bevinden. Wat je er ook van vindt; rijden in deze Nissan is bijna een statement.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Opel Mokka

opel mokka private

Vanaf €399 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Nissan Qashqai

nissan qashqai private lease

Vanaf €384 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Nissan Micra

nissan micra private lease

Vanaf €309 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Nissan Leaf

nissan leaf private lease

Vanaf €369 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De belangrijkste voorwaarden in een contract hebben te maken met de looptijd en de kilometrage, deze zijn prijsbepalend. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Een contract afsluiten voor een korte periode zorgt altijd voor hogere maandlasten.

De getallen die wij opnemen in onze prijstabel zijn altijd gebaseerd op de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. Let hier goed op, zo lease je jouw Nissan Juke altijd voordeliger.

Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij kan je maximaal leasen voor 48 maanden, bij de ander 72.

Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. Bij de ene leasemaatschappij betaal je €500 per maand, bij de ander is dat €150.

Jouw Nissan Juke leasen

Maak gebruik van bovenstaande tips en vergelijk verstandig. Nu je weet waar je op moet letten lease je jouw Nissan Juke extra voordelig. Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 leaseauto’s bij 24 gerenommeerde aanbieders.

Bekijk alle auto’s