Nissan Micra Private Lease

Al jaren op rij is de Nissan Micra één van de meest populaire hatchbacks in het private lease segment. Het is gek om te zeggen als het gaat om een auto, maar dit komt vooral door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt gewoon heel veel auto voor je geld. Momenteel is de Micra af en aan verkrijgbaar bij één of twee van onze partners. Zodra we er eentje spotten, zie je dat direct in onze vergelijker.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Smart Forfour

smart forfour private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Skoda Scala

Actie!
skoda scala private lease

Vanaf €429 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Nissan Leaf

Actie!
nissan leaf private lease

Vanaf €359 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Nissan Qashqai

Actie!
nissan qashqai private lease

Vanaf €449 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het leasetarief van de Nissan Micra ligt in de regel rond de €400 per maand. Zie je een aanbieding voorbij komen van €375, dan lijkt dat een no-brainer; dát is de beste aanbieding. Echter, mag je voor dat tarief 5.000 kilometer per jaar rijden of 12.000? En teken je dan voor een periode van zes of vier jaar? Dit voorbeeldje laat zien hoe belangrijk de geboden voorwaarden zijn in de wereld van private lease.

Ook kleinere elementen hebben invloed op het maandbedrag. Denk aan zaken als: de kosten van pechhulp in het buitenland, de regeling omtrent meer/minder gereden kilometers en de hoogte van het eigen risico. Wij tonen in onze vergelijkingstabel alle bepalingen die de grootste invloed hebben op het leasetarief, zo krijg je in één oogopslag een indruk van de kwaliteit van de aanbiedingen. Vraag voor een volledige lijst aan voorwaarden vrijblijvend offertes op bij onze partners en vergelijk deze waar mogelijk.

Jouw Nissan Micra leasen

Vergelijk alle uitvoeringen en voorwaarden, zo lease jouw nieuwe Nissan Micra extra voordelig! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 auto’s bij 27 private lease aanbieders.

Bekijk alle auto’s