Nissan Micra Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €299 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

De nieuwste Nissa Micra is pas sinds kort verkrijgbaar in het private lease segment. Nu al is het één van de populairste modellen van dit jaar. Het is gek om te zeggen als het gaat om een auto, maar dit komt vooral door de prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt gewoon heel veel auto voor je geld. De Micra is te leasen bij een aantal leasemaatschappijen. Besparen op de maandprijs is dus zeker mogelijk!


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Nissan Micra

Uitvoering

1.0 Acenta 68 kW - ACTIE

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 21.000

Model

Nissan Micra

Uitvoering

1.0 N-design 68 kW

Eigen risico

Casco €450
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 22.200

Voorwaarden vergelijken

Het leasetarief van de Nissan Micra ligt in de regel rond de €400 per maand. Zie je een aanbieding voorbij komen van €375, dan lijkt dat een no-brainer; dát is de beste aanbieding. Echter, mag je voor dat tarief 5.000 kilometer per jaar rijden of 12.000? En teken je dan voor een periode van zes of vier jaar? Dit voorbeeldje laat zien hoe belangrijk de geboden voorwaarden zijn in de wereld van private lease.

Ook kleinere elementen hebben invloed op het maandbedrag. Denk aan zaken als: de kosten van pechhulp in het buitenland, de regeling omtrent meer/minder gereden kilometers en de hoogte van het eigen risico. Wij tonen in onze vergelijkingstabel alle bepalingen die de grootste invloed hebben op het leasetarief, zo krijg je in één oogopslag een indruk van de kwaliteit van de aanbiedingen. Vraag voor een volledige lijst aan voorwaarden vrijblijvend offertes op bij onze partners en vergelijk deze waar mogelijk.

Jouw Nissan Micra leasen

Samenvattend: kijk naar de uitvoeringen waar mogelijk, vergelijk de voorwaarden en lease jouw nieuwe Nissan Micra extra voordelig! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 190 leaseauto’s bij 27 gerenommeerde aanbieders.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Smart Forfour

smart forfour private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Skoda Scala

skoda scala private lease

Vanaf €399 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Nissan Ariya

nissan ariya private lease

Vanaf €609 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Nissan Juke

nissan juke private lease

Vanaf €339 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto