Opel Adam Private Lease

De Adam is een stadsauto pur sang. Het is de kleinste bolide in het assortiment van Opel en hierdoor ideaal voor het manoeuvreren in smalle straten. Ook wordt inparkeren met deze kleine rakker een fluitje van een cent. Voor een compacte auto is de private lease prijs wat ons betreft nog flink maar de Adam is ook erg rijk uitgerust. Je krijgt hier dus een hoop voor terug.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Mazda MX-5

mazda mx-5 private lease

Vanaf €549 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Opel Insignia

opel insignia private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Crossland

opel crossland private lease

Vanaf €439 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Opel Mokka

opel mokka private lease

Vanaf €454 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen kilometrage en de looptijd van het contract. Voor een langere periode meer kilometers rijden heeft invloed de restwaarde van de auto en zodoende ook op de leaseprijs.
Door uit te gaan van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel is het mogelijk altijd de laagst mogelijke prijs te tonen.

Dit principe is dus prijsbepalend bij het leasen van jouw Opel Adam. Bijvoorbeeld, bij Ikrij.nl begint de maximale looptijd voor private lease bij 60 maanden, bij Alphabet is dat 48 maanden. Dit zorgt voor een prijsverschil.
Houd bij het vergelijken tevens rekening met de invloed van het eigen risico. De regeling omtrent WA -en cascodekking heeft invloed op de prijs.

Jouw Opel Adam leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Opel Adam! Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 modellen.