Opel Adam Private Lease

De Adam is een stadsauto pur sang. Het is de kleinste bolide in het assortiment van Opel en hierdoor ideaal voor het manoeuvreren in smalle straten. Ook wordt inparkeren met deze kleine rakker een fluitje van een cent. Voor een compacte auto is de private lease prijs wat ons betreft nog flink ...


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Peugeot 208

peugeot 208 private lease

Vanaf €277 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf €169 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Opel Corsa

opel corsa private lease

Vanaf €269 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Opel Astra

opel astra private lease

Vanaf €299 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken
Het maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen kilometrage en de looptijd van het contract. Voor een langer periode meer kilometers rijden heeft invloed de restwaarde van de auto en zodoende ook op de leaseprijs. Door uit te gaan van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel is het mogelijk altijd de laagst mogelijke prijs te tonen.

Dit principe is dus prijsbepalend bij het leasen van jouw Opel Adam. Bijvoorbeeld, bij Ikrij.nl begint de maximale looptijd voor private lease bij 60 maanden, bij Alphabet is dat 48 maanden. Dit zorgt voor een prijsverschil. Houd bij het vergelijken tevens rekening met de invloed van het eigen risico. De regeling omtrent WA -en cascodekking heeft invloed op de prijs.

Jouw Opel Adam leasen
Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Opel Adam!