Opel Ampera-e Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €509 per maand!

Bekijk de aanbieding

Opel is geen nieuwkomer op het gebied van elektrisch aangedreven auto’s. Sterker nog; de Ampera was één van de eerste populaire EV’s in Nederland. Ruim negen jaar later is de Ampera dankzij een voorsprong in technologie en snelle doorontwikkeling nog steeds een interessante auto. Op een volle accu rijd je gemiddeld 380 kilometer, indrukwekkend!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Opel Ampera-e

Uitvoering

Executive 60 kWh - ACTIE

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 36.000

Voorwaarden vergelijken

Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Dit heeft invloed op de prijs. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs. Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM’s. Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Opel Ampera. Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500. Daarnaast zijn er partijen waarbij het leasetarief afhankelijk is van het aantal schadevrije jaren dat je op dit moment hebt, let hier goed op!

Jouw Opel Ampera leasen

Neem alle belangrijke voorwaarden in acht. Vergelijk de uitvoeringen en bijbehorende prijzen en lease jouw Opel Ampera voordeliger! Liever eerst een paar andere auto’s bekijken? Vergelijk hier het aanbod!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

BMW i3

bmw i3 private lease

Vanaf €499 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Adam

opel adam private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Mokka

opel mokka private

Vanaf €379 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Opel Corsa

opel corsa private lease

Vanaf €269 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto