Opel Ampera-e Private Lease

Opel is geen nieuwkomer op het gebied van elektrisch aangedreven auto’s. Sterker nog; de Ampera was één van de eerste populaire EV’s in Nederland. Ruim negen jaar later is de Ampera dankzij een voorsprong in technologie en snelle doorontwikkeling nog steeds een interessante auto. Op een volle accu rijd je gemiddeld 380 kilometer, indrukwekkend!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Fiat 500e

fiat 500e private lease

Vanaf €344 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Opel Insignia

opel insignia private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Adam

opel adam private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Corsa-e

opel corsa-e private lease

Vanaf €429 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Dit heeft invloed op de prijs. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs. Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM’s. Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Opel Ampera. Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500. Daarnaast zijn er partijen waarbij het leasetarief afhankelijk is van het aantal schadevrije jaren dat je op dit moment hebt, let hier goed op!

Jouw Opel Ampera leasen

Neem alle belangrijke voorwaarden in acht. Vergelijk de uitvoeringen en bijbehorende prijzen en lease jouw Opel Ampera voordeliger! Liever eerst een paar andere auto’s bekijken? Vergelijk hier het aanbod!

Bekijk alle auto’s