Opel Astra Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €359 per maand!

Bekijk de aanbieding

Deze iconische Opel is één van de meest populaire auto’s van dit moment. Ook als private lease auto is de Astra erg gewild. In de afgelopen jaren is deze auto onderworpen aan een flinke metamorfose. Niet alleen qua design. De Astra is lichter en daardoor een stuk zuiniger. In het proces van deze make-over is ook het toevoegen van technische snufjes niet uitgebleven.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Opel Astra

Uitvoering

1.2 Edition 81 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 25.700

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Weinig bellen (rijden) is goedkoop. Een langere looptijd drukt de maandprijs.

Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd. Dat is zeer relevant bij het leasen van jouw Opel Astra.

Zo kan bijvoorbeeld het minimum aantal kilometers sterk uiteen lopen onder private lease aanbieders. Dit heeft altijd invloed op de maandlasten. Daarnaast heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Opel Astra leasen

Jouw Opel Astra leasen kan zo voordelig mogelijk als je deze stappen volgt. Vergelijk per private lease aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden en profiteer! Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 170 modellen.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

KIA Stonic

kia stonic private lease

Vanaf €279 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf €234 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Opel Adam

opel adam private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Corsa-e

opel corsa-e private lease

Vanaf €318 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto