Opel Insignia Private Lease

De geroemde Insignia is één van de luxere modellen van Opel en is verkrijgbaar als sedan of ruime station. Bijna ieder jaar weet Opel met dit vlaggenschip prestigieuze awards in de wacht te slepen. Zo is de nieuwste Insignia ook in 2020 weer verkozen tot ‘beste koop’ in de Autobest verkiezingen. Private leasers rijden al vanaf €686 per maand weg in deze winnaar.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Skoda Superb

skoda superb private lease

Vanaf €700 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Mokka-e

opel mokka-e private lease

Vanaf €479 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Corsa

opel corsa private lease

Vanaf €375 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Nadat je de perfecte Opel Insignia hebt gevonden is het van belang goed te kijken naar de geboden voorwaarden per aanbieder. Hoe zit het bijvoorbeeld met de afhandeling van eventuele schade; waar kan je terecht en hoe snel? En hoe zit het met pechhulp buiten Nederland? Neem voor een volledige lijst aan voorwaarden altijd even een kijkje op de website van de private lease aanbieder in kwestie.

Verreweg de grootste prijsbepaler is de gekozen looptijd en de geselecteerde kilometerbundel. Kies je bijvoorbeeld voor een langere looptijd van 60 maanden, dan daalt het leasetarief. Ben je van plan veel kilometers te maken, dan stijgt het tarief. Wij tonen in onze vergelijker altijd het laagst mogelijke maandbedrag per leasemaatschappij. Bij de ene aanbieder is de prijs gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en bij de ander 36 maanden. Let hier dus goed op tijdens het vergelijken.

Jouw Opel Insignia leasen

Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden per leasemaatschappij en profiteer! Zo lease je jouw Opel Insignia gegarandeerd voor de beste prijs! Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 private lease modellen.

Bekijk alle auto’s