Opel Karl Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €234 per maand!

Bekijk de aanbieding

De Karl is een van de meest voordelige leaseauto’s van dit moment. Het is de ideale stadsauto. Geen monster op de snelweg maar wel ideaal voor de kortere ritten. Dit maakt de auto razend populair en dat zorgt weer voor een breed aanbod. De Karl is de afgelopen periode zeldzaam in de private lease wereld, op dit moment kan je enkel kiezen voor een occasion dus wees er snel bij!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Opel Karl

Uitvoering

1.0 Start/stop (occasion only)

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

24 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 13.500

Voorwaarden vergelijken

Private lease prijzen zijn zeer afhankelijk van twee factoren: de kilometrage en de looptijd van het contract. Leasen voor een korte periode zorgt voor een stijging in de maandprijs. Dat geldt ook voor het rijden van veel kilometers.

In ons overzicht gaan we altijd uit van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. We tonen dus de laagste prijs. Let hier goed op bij het leasen van jouw Opel Karl.

Bij bijvoorbeeld Xleasy begint de maximale looptijd bij 60 maanden, bij Directlease is dat voor private lease 36 maanden. Dat zorgt voor prijsverschil. Let bij het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Opel Karl leasen

Het is niet voor alle auto’s mogelijk om te vergelijken maar voor deze Opel Karl wel. Doe hier je voordeel mee en lease zo voordelig mogelijk! Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 160 modellen.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Toyota Yaris

toyota yaris private lease

Vanaf €279 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Opel Corsa-e

opel corsa-e private lease

Vanaf €359 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Ampera-e

opel ampera e private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Mokka

opel mokka private

Vanaf €339 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto