Opel Mokka Private Lease

De compacte Mokka maakt deel uit van de Opel-X familie. Het is één van de kleinste SUV’s van dit moment en wij zien dat als iets positiefs. Een wendbare, zuinige en lichte auto met een verhoogde zit; alleen maar voordelen! De Duitse tijdschriften Off Road en SUV Magazine hebben de Mokka-X uitgeroepen tot Off-roader van het jaar!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

KIA Stonic

kia stonic private lease

Vanaf €344 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Opel Ampera-e

opel ampera e private lease

Vanaf €509 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Grandland

opel grandland private lease

Vanaf €409 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Dit heeft invloed op de prijs. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs. Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM’s. Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Opel Mokka.

Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract. Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500.

Jouw Opel Mokka leasen

Neem alle belangrijke voorwaarden in acht. Vergelijk de uitvoeringen en bijbehorende prijzen en lease jouw Opel Mokka voordeliger! Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s