Opel Zafira Private Lease

De Opel Zafira is één van de weinige 7-persoonsauto’s op de markt en een zeldzame verschijning in het private lease segment. Deze ruime MPV is ideaal voor grote gezinnen. Dankzij de flexibele indeling is het eenvoudig om meer bagageruimte te creëren. De efficiënte en milieubewuste elektromotor zorgt voor een laag verbruik, zeker voor een auto van dit formaat.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Peugeot 5008

peugeot 5008 private lease

Vanaf €489 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Opel Adam

opel adam private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Mokka

opel mokka private

Vanaf €359 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Leasen voor een korte periode zorgt voor een stijging in de maandprijs. Dat geldt ook voor het rijden van veel kilometers. In ons overzicht tonen we altijd de ‘vanaf-prijs’. Dat houdt dus in: de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Opel Zafira. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden. Merk op dat het getoonde bedrag per aanbieder opgaat voor elk incident waarbij sprake is van niet-verhaalbare schade.

Jouw Opel Zafira leasen

We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Opel Zafira voordeliger! Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s