Opel Zafira Private Lease

De Opel Zafira is één van de weinige 7-persoonsauto’s op de markt. Deze ruime MPV is dus ideaal voor grote gezinnen. Dankzij de flexibele indeling is het eenvoudig om meer bagageruimte te creëren. De efficiënte en milieubewuste motor zorgt voor een laag verbruik, ten minste, voor een auto ...


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Peugeot 5008

peugeot 5008 private lease

Vanaf €499 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Opel Grandland

opel grandland private lease

Vanaf €389 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Opel Karl

opel karl private lease

Vanaf €180 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Opel Astra

opel astra private lease

Vanaf €360 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken
Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Leasen voor een korte periode zorgt voor een stijging in de maandprijs. Dat geldt ook voor het rijden van veel kilometers. In ons overzicht tonen we altijd de 'vanaf-prijs'. Dat houdt dus in: de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Opel Zafira. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer. Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden.

Jouw Opel Zafira leasen
We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Opel Zafira voordeliger!