Renault Kadjar Private Lease

De Kadjar is één van de duurdere private lease auto’s van dit moment maar dat is niet voor niets. Deze verrassende crossover is van alle gemakken voorzien. De auto is ruim, comfortabel en de hoge zit geeft een veilig gevoel tijdens het rijden. Daarbij is deze Renault voorzien van een stille, soepele en zuinige high-performance motor. Momenteel lease je de Renault Kadjar vanaf €557 per maand.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Peugeot 3008

peugeot 3008 private lease

Vanaf €584 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Renault ZOE

renault zoe private lease

Vanaf €567 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Renault Clio

renault clio private lease

Vanaf €369 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €434 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en kilometrage. Voor een langer periode meer kilometers rijden heeft invloed de restwaarde van de auto en zodoende ook op de leaseprijs.

In onze vergelijking gaan we uit van de laagste prijs per private lease aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw Renault Kadjar. Bij bijvoorbeeld Xleasy begint de maximale looptijd bij 60 maanden, bij Arval is dat voor private lease 48 maanden. Dat zorgt voor prijsverschil.

Daarnaast heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Renault Kadjar leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Renault Kadjar! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.