Renault Megane Private Lease

Deze hardloper van Renault is nu ook als private lease editie verkrijgbaar. Het kenmerkende design van de Mégane valt enorm op, met name dankzij de brede wielbasis en de imposante grille. Geen wonder dat ook deze nieuwe variant nu al niet meer weg is te denken uit het straatbeeld. Als privé leaser heb je de keuze tussen een hatchback en de ruimere Mégane station.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Audi A3

audi a3 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €331 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Zoë

renault zoe private lease

Vanaf €389 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Renault Twingo

renault twingo private lease

Vanaf €249 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De looptijd en de door jou gewenste kilometrage zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag. Een contract aangaan voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers.

We gaan enkel uit van de langste looptijd en het minimaal vereiste aantal kilometers. We tonen zodoende per aanbieder de laagste prijs. Dat is zeer relevant bij het leasen van jouw Renault Mégane. Bij private lease partij A is het minimum aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij partij B is dat bijvoorbeeld 10.000 kilometer. Dit beïnvloed de prijs.

Een ander prijsbepalend component van een overeenkomst is de hoogte van het eigen risico. Ook op dit gebied maken we de kosten inzichtelijk.

Jouw Renault Mégane leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kijk naar de uitvoeringen en voorwaarden per private lease aanbieder en lease jouw Renault Mégane voordelig! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s