Renault Scénic Private Lease

Sinds de introductie in 1996 is deze iconische Renault Scénic meerdere malen uitgeroepen tot ‘beste gezinsauto’. De reguliere station is al aan de maat, maar de Grand Scénic overtreft allen als het gaat om ruimte. Het is één van de weinig MPV’s op de markt en zéker in het private lease aanbod zijn 7-zitters nog zeldzaam. De Scénic is verkrijgbaar bij meerdere aanbieders dus vergelijken loont!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Citroën C5 Aircross

citroën c5 aircross private lease

Vanaf €601 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Megane

renault megane private lease

Vanaf €589 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Renault Talisman

renault talisman private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Twingo

renault twingo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Als je de ideale Renault Scénic hebt gevonden, is het tijd om de voorwaarden te vergelijken. Hoe zit het bijvoorbeeld met zaken als: pechhulp, verzekeringen, de hoogte van het eigen risico en een eventuele borg of aanbetaling? Wij tonen in onze prijstabel altijd de belangrijkste, prijsbepalende componenten, zodat je eenvoudig kan vergelijken.

Let voornamelijk op de gekozen kilometerbundel en duur van het contract. Sommige leasemaatschappijen baseren het leasetarief op een kilometrage van 5.000 km, bij anderen is dat 12.000. km. Hier komen natuurlijk prijsverschillen uit voort.

Dezelfde vlieger gaat op voor de looptijd van de overeenkomst; meestal ben je het voordeligst uit bij een duur van 60 maanden. Ook hier vinden we sporadisch een aanbieding, gebaseerd op een contract van 24 of 36 maanden.

Jouw Renault Scénic leasen

Vergelijk de uitvoeringen, de tarieven en de voorwaarden en lease jouw nieuwe Renault (Grand) Scénic voordeliger! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s