Renault Talisman Private Lease

De Talisman is één van de meest populaire en bejubelde modellen van Renault. In de afgelopen jaren heeft met name de sedan-variant veel prijzen in de wacht mogen slepen, op het gebied van prestaties én voorkomen. Leuk om te weten: de Talisman is ontworpen door Laurens van den Acker. Een winnend design van eigen bodem dus. Lease deze Renault al vanaf €619 per maand!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

BMW 3-serie

bmw 3-serie private lease

Vanaf €735 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault ZOE

renault zoe private lease

Vanaf €567 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Renault Twingo Electric

renault twingo electric private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Megane E-Tech

renault megane e-tech private lease

Vanaf €542 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het te betalen maandbedrag is erg afhankelijk van de gekozen kilometerbundel en looptijd. Let hier goed op. Leasen voor een lange periode heeft een gunstig effect op het maandtarief. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers. De getallen die wij opnemen in onze prijstabel zijn altijd gebaseerd op de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen hieromtrent exact dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij is het laagste leasetarief gebaseerd op 5.000 kilometers per jaar, bij de ander is dat misschien 10.000 of 12.000 km. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw Renault Talisman. Tot slot tonen we ook de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, raden wij aan om offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Renault Talisman leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de Renault Talisman voordelig. Als privé leaser kan je kiezen uit nog ruim 200 andere auto’s. Bekijk hier het totale aanbod.